Ülkemiz, Bölgemiz ve ilimiz için araştırma geliştirme faaliyetlerinin önemi ve bunların üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde beraberce değerlendirilip yüksek katma değerli yeni ürünler, yeni kaynaklar olarak ortaya çıkarılması son derece önemlidir. Sayın rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ’ın da bu bağlamda üniversitemizin uygulama ve araştırma merkezlerinin eksiklerini, ihtiyaçlarını modern ve bilimsel kriterleri karşılayacak şekilde revize etme çalışmaları kapsamında merkezimizi yerinde ziyaret etmişlerdir. Ziyaret kapsamında merkez müdürümüz Prof.Dr. Ahmet YILDIZ tarafından Rektör hocamız Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ’a ve Rektör yardımcısı hocamız Prof.Dr. Yılmaz YALÇIN’a merkezimizin çalışmaları, ekipman ve ihtiyaçları konularında bilgi verilmiştir.

04 Temmuz 2019, Perşembe 408 kez görüntülendi